Minőség- és környezetpolitika

A LI Pack Kft. célkitűzése, hogy partnerei igényeit mind üzleti, mind technológiai szempontból megbízható és biztonságos termékekkel elégítse ki.

A LI Pack Kft. felelősséggel választja ki üzleti partnereit, akik beszállítóként vesznek részt partnereinknek nyújtott szolgáltatásainkban. Alapelvünk, hogy csak olyan cégekkel kötünk megállapodást, akik az általunk felállított követelményrendszernek megfelelnek, és ezáltal mi is tudjuk mind minőségben, mind határidőben teljesíteni a megrendeléseket. Így komoly szűrővel válogatjuk azokat, mivel a megbízhatóságunk, rugalmasságunk és a folyamatos és állandó minőségi megfelelőség adja cégünk előnyét a konkurensekkel szemben.

Cégünk minden dolgozója saját felelősségének érzi a megkövetelt minőség teljesítését. Hogy ez fenntartható legyen, a cég vezetősége lehetőségeihez képest támogatja dolgozóit, megteremtve mindazon körülményeket és tanulási lehetőséget, melyet a mai technológiai fejlődés megkövetel.
Állandó törekvésünk, hogy olyan hatékony szervezetként működjünk, amely korrekt, igényes és megbízható az üzleti, valamint a társadalmi életben egyaránt.

Referenciáink bizonyítják, hogy Társaságunk megalakulásától kezdve a minőséget, környezetünk védelmét és megrendelőink megelégedettségét tartja szem előtt.

További céljaink:

Társaságunk vezetősége és minden dolgozója elkötelezett az alkalmazható követelmények teljesítése a minőség- és környezetközpontú irányítási rendszer folyamatos fejlesztése iránt, a minőség- és környezeti teljesítmény növelése érdekében.

Minőség- és környezeti politikánkat minden érdekelt fél számára közzé tesszük. Törekszünk arra, hogy munkatársaink aktívan vegyenek részt a minőség és a környezettudatos magatartás kialakításában, megerősítésében és továbbfejlesztésében.

Mocsa, 2018.07.01.

 

Tóth-Nagy Nikoletta
ügyvezető igazgató

Széchenyi 2020
A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.