Rólunk

Cégünkről

A 2004-ben alakult LI Pack Kft. egy dinamikusan fejlődő cég, mely alapvetően kis és nagy szériás fa csomagolóanyagok gyártásával foglalkozik. Egyedülállóan széles termékskálával és rugalmas szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére. Fennállásunk óta folyamatosan szolgáljuk ki termékeinkkel a térségünkben tevékenykedő nagy cégeket. Figyelemmel kísérjük az iparág fejlesztéseit és trendjeit, hogy lépést tartva az újdonságokkal, mindig a legújabb és legjobb megoldásokat kínálhassuk ügyfeleinknek. Úgy hisszük, hogy a környezetvédelem és az üzleti siker kéz a kézben járnak, és ezért aktívan keresünk fenntartható alternatívákat és megoldásokat. 

Gyártott termékeink

Az elmúlt években több komoly fejlesztést is végrehajtottunk. A széria raklapokat Delta és Storti márkájú korszerű automata gépeken gyártjuk. Cégünk erőssége még az egyedi termékek gyártása is, műhelyünkben minden típusú, speciális igényeknek megfelelő terméket el tudunk készíteni.

Ipari csomagolóanyagok

Széleskörűen kínálunk rakatképző csomagolóanyagokat, gyűjtőcsomagoláshoz különböző kartondobozokat, VCI és PE termékeket, pántszalagokat. Kínálatunk lehetővé teszi a csomagolóanyagok egy helyről történő beszerzését.

Szállítás

Saját gépjárműparkunk rugalmas kiszolgálást biztosít partnereink  számára. A széles gépjármű parknak köszönhetően minden igényt kielégítünk, legyen szó kisebb vagy nagyobb mennyiségekről. A teljes ellenőrzés alatt  tartott szállítási folyamat és modern járműveink megbízható és hatékony szállítást garantálnak. Ezáltal ügyfeleink zavartalanul folytathatják tevékenységüket, míg mi pontosan és időben szállítjuk a csomagolóanyagokat.

Széchenyi 2020
A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.