Szolgáltatásaink

Szárítás, hőkezelés

Cégünknél két Kenobi típusú szárítókamra teszi lehetővé, hogy termékeink gombától és élősködőktől mentesen, a FAO ISPM 15 szabvány által előírt módnak megfelelve a világ összes országába eljuthassanak. A hőkezelés időtállóvá teszi a fából készült termékeket, mivel elpusztítja az élő organizmusokat, amik kárt tehetnének a fában, továbbá a faanyagok nedvességtartalmának csökkentésével meggátolja a raklapok és ládák idő előtti öregedését, megnövelve ezzel élettartamukat.

Tengeren túli csomagolás

A tengeren túli csomagolás célja, hogy védelmet nyújtson mind a mechanikai sérülések, mind a korrózió ellen. Tengeren túli csomagolás és szállítás esetén száraz korrózióvédő csomagolást alkalmazunk, mely során az áru megfelelő rögzítése, és a páramegkötő anyag elhelyezése után speciális, társított fóliával csomagoljuk az árut. Amennyiben nem szükséges korrózióvédő csomagolás az árut PE fóliával fedjük, és a fóliát zsugorítjuk. Zsugorítást méretkorlátozás nélkül tudunk végezni. A csomagolás történhet telephelyünkön vagy a megrendelő telephelyén.

Csomagolástervezés

A csomagolástervezés során nagy gondossággal járunk el, minden esetben figyelembe vesszük a várható mozgatási (daruzás, targoncázás) és szállítási (vízi, légi, közúti, vasúti vagy ezek kombinációja) módokat és annak megfelelően számítjuk ki, milyen anyagot és csomagolási megoldást alkalmazzunk.

Szállítás

Cégünk célja, hogy mindig pontosan és időben szállítson. Ennek érdekében szállítási ütemezésünk rugalmas. Saját kamionjaink lehetővé teszik, hogy a raklapok kiszállítása az Ön igényeihez igazodjon. Önnek csak annyi a dolga, hogy egyeztessen kollégáinkkal a megfelelő szállítási időpontról, és mi gondoskodunk arról, hogy a raklapok mindig időben és pontosan és a kívánt mennyiségben érkezzenek Önhöz.

Fatermékek egyedi jelöléssel

Korszerű tintasugaras nyomtatási technológiánk lehetővé teszi bármilyen jelölés elhelyezését az általunk gyártott fatermékeken.

VMI készletkezelés

Több mint 10 éves tapasztalatunk van VMI rendszerben történő kiszolgálásban. A VMI készletgazdálkodás (Vendor Managed Inventory) olyan szolgáltatás, amelyet a beszállítók nyújtanak az ügyfeleknek. A készletgazdálkodás teljes felelőssége a beszállítóra hárul, aki rendszeresen felméri az ügyfél készletigényét, és annyi terméket küld, amennyire az ügyfélnek szüksége van. A partnernek nem kell foglalkoznia a készletmennyiséggel és az időzítéssel, mivel a beszállító a szükséges termékeket rendszeresen biztosítja.

A VMI készletgazdálkodás előnyei közé tartozik, hogy minimalizálja a raktárkészleteket, csökkenti a rendelési időt és költséget, valamint csökkenti a hiányzó vagy túlkészletezett termékek számát. Emellett a beszállító és az ügyfél közötti kommunikáció hatékonyabbá válik, és lehetőség nyílik az együttműködésre és az üzleti kapcsolat erősítésére.

Széchenyi 2020
A weboldalon sütiket használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújtsuk.